perjantai 25. maaliskuuta 2016

Z 11 vko

Torstaina vauva täytti jo 11 viikkoa <3 Painoa oli 4,5kg. Korkeutta en vielä saanut mitattua, kun ei ollut apukäsiä tarjolla :D massaa saisi olla ehkä hitusen enemmän, niin lisään nyt varovasti ruokamäärää, niin saa poika vähän lihaa luiden ympärille!

Viikon alussa käytiin taas leikkitreffeillä Leppävaarassa Wanda-siskon ja Blacky-veljen kanssa. Pentusilla oli taas hirmuhauskaa ja pikkunen nukahtikin heti kun pääsi autoon. Toi pentu on muuten ihan super-rento autossa! Nukkuu melkein aina.Keskiviikkona huomasin, että Zeron silmät alkoivat rähmiä keltavihreää rähmää, ja torstaina käytiinkin vaihteeksi eläinlääkärillä, ja nyt on silmätippoja hoidoksi. Pahaa tulehdusta ei vielä ollut, mutta sarveiskalvot kuitenkin punoittivat. 
Raukka varmaan pitää eläinlääkäriä kohta toisena kotinaan :'D 

Tänään käytiin Lumo-siskon kanssa pitkäperjantain kunniaksi lenkillä. Zerolla menee ohitukset vapaana tosi hyvin (toki namilla myös kokoajan kontaktista palkkaan). Danielalta ja Lumolta saatiin hyvä vinkki opetella "jätä"-käsky, esim niihin tilanteisiin kun löytää jotain pupunpapanoita tai muuta herkkua syötäväksi. 

Toko-pohjaa ajatellen olin aluksi aikeissa opettaa perusasennon käsiavulla. Eksyin kuitenkin tällaiseen blogiin: https://journeyofnavi.wordpress.com/toko-ohjeetvideot/perusasento/
Siellä oli tosi hyvät ohjeet ja videot tuohon laatikon avulla perusasennon opettamiseen. Tuolla menetelmällä myös oppii paremmaksi takapäänkäyttäjäksi, vaikka ehkä onkin hitaampi tapa opettaa, kuin käsiavulla.
Tänään alotettiin "opinnot", ja naksuttelin laatikon katsomisesta sekä kuonolla koskemisesta. Kerran nousi myös etutassuilla laatikon päälle! Tästä on hyvä jatkaa, pennelillä on kyllä tosi hyvä keskittymiskyky.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti