lauantai 9. huhtikuuta 2016

Tokoja ja Zero 13vko

Alkuviikosta käytiin Danielan ja Petran kanssa tokoilemassa. Mulla oli molemmat pojat mukana, Daniellalla oli myös molemmat tytöt. Pennuilla oli hauskaa, kun käytiin vähän aluksi purkamassa höyryjä. Bobilla oli vähän vaikea alku, kun Nanalla oli juoksu. :D Muutenkin ollaan tokoiltu Bobin kanssa viimeksi joskus 3 vuotta sitten, lukuunottamatta pieniä hömppätreenejä kotona/lenkillä.

Bobi teki:
- Ruutua: Eka puolesta välistä matkaa, vein lelun ruutuun. Sitten koko matkalla lelu ruudussa. Vikalla kerralla Daniela kävi näyttämässä paikan (ei lelua ruudussa). Ihan hyvin teki tauon huomioon ottaen, vähän ehkä vikalla epävarmuus näkyi vauhdissa.
- Katsekontakti treeniä: Perusasennossa Daniela ja Petra huuteli käskyjä yms muuta häiriötä. Aluksi vähän meinas tippuilla, mutta huomautin ja paransi.
- Pieniä seurauspätkiä hyvällä fiiliksellä ja tiheällä palkkaamisella.

Zero teki:
- Kahden lelun leikkiä: Tosi paljon paremmin kun viimeksi! Irrotti omasta lelusta nopeasti kun mulla oli oma. Hieno pentu!
- Pentuluoksetuloja: Lujaa tuli pieni musta salama taas <3 Palkkasin tokalla kerralla lelulla jalkojen välistä, kävi tosi hienosti kiinni leluun.

Lopetettiin tähän, kun alkoi sataa ihan kaatamalla.
Torstaina Zero täytti 13 viikkoa. Massaa on tullut nyt sopivasti lisää, painoa 5,4kg. Ei oo enää niin luuviulu :D
Ihanasti alkanut myös oppimaan arjen rytmiin, sisällä rauhotutaan ja nukutaan (lukuunottamatta treenihetkiä), ulkona sitten riehutaan. 
Tutustuttu myös taas erilaisiin ihmisiin, vähän myös lähiseudun koiriin. Isommat koirat vielä vähän jännittää. 
Eilen tehtiin parin päivän tauon jälkeen laatikko"temppua", ja pienet aivot oli raksuttaneet, nyt pyöri 360 astetta ja käänsi selkänsäkin mulle! Maahanmeno alkaa myös sujua pelkällä käskyllä, pieni käsiapu vielä käytössä.
Oon vaatinut nyt esimerkiksi ennen ulko-oven avaamista istumista ja myös vetämiseen oon puuttunut, vaikkei se noin pienellä massalla mulla vielä miltään tunnu. Muutaman kuukauden päästä saattaa tuntua. :D

Zerolla sen verran kovempi luonne, että selkeesti pitää olla tiukat rajat, ja siltä voi myös vaatia, ilman että se ahdistuu. Innolla kyllä ootan, mihin kaikkeen tästä pennusta on!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti