maanantai 18. huhtikuuta 2016

Uuteen lajiin tutustumista

Vietettiin vähän erilaista viikonloppua, kun oltiin Bobin kanssa SBCAK:n Rally-toko koulutuksessa Nurmijärvellä.
Mullahan ei tosiaan ollut mitään odotuksia eikä oletuksia, ajattelin että lähinnä jotain kivaa "hömppää" Bobillekin, kun ei enää agilitya ja tokoakaan oikeen tehdä. 

Molemmat päivät oli tosi antoisia ja ehkä pieni rallytoko -kärpänenkin pääsi puraisemaan! Helposti paineistuvalle koiralle toi on oikeen sopiva laji, kun saa kehua ja toistella käskyjä. Huomasin kyllä, ettei Bobi ollut viikonlopun aikana ihan oma itsensä. Halli oli tosi pieni, ja karkaili välillä yleisöön mitä on tehnyt viimeks joskus 1-2-vuotiaana treeneissä... Luultavasti mukana ollut ex-tyttöystävä Nanan juoksut sekoitti miehen päätä. :/ Sunnuntaina myös vaikutti väsyneeltä, pitkästä aikaa tämmönen treeniputki oli rankkaa. 
 
Koulutuksessa oli tosi monentasoista koirakkoa, mutta kouluttaja Riikka teki silti oikein sopivat treenit kaikkien tasoa vastaamaan. Harjoteltiin oikeestaan vähän kaikkia kylttejä ALO-MES. Meille (ylläriylläri) vaikeimmaksi koitui kaikki oikealla puolella tehtävät jutut. Sen sijaan kaikenmaailman kukkaset ja pyörähtelyt + jäävät liikkeet oli meidän pala kakkua! Vähän Danielan kanssa puhuttiin siihen malliin, että kesällä vietäs vanhukset kisoihin :D Ainakin oikean puolen perusasennolle ja seuruulle pitää kehittää joku käsky.

Kiitos kuvista Mialle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti