keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Rallyy ja tokoo

Lauantai-ilta vietettiin Danielan kanssa Sirkuskentällä isojen ja pienten kanssa. Nana ja Bobi teki rallytokon juttuja ja Lumo ja Zero tokon alkeisjuttuja. 

Zeron kanssa otettiin ekaa kertaa laatikko ja laatikon kansi ulkotreeniin (perusasennon harjottelu). Tähän asti tehty siis vain sisällä. Ei haitannut häntä yhtään, hienosti teki, ja vaihettiinkin nopeesti laatikko vaan kanteen. Kannen päällä ei pyöri vielä niin hyvin itekseen, ja lipsahtelee siitä helposti yli. Hyvin kuitenkin hakeutuu jo vasemmalle puolelle.

Ennen laatikkoharjotteita leikittiin taas kahden lelun leikkiä. Nyt sujuu jo tosi hyvin! Palauta ei kuitenkaan vieläkään :D


Fiksu bordercollie :D

Bobi teki tässä välissä seuraamista, palkkasin ja kehuin tosi tiheästi että saatiin iloista tekemistä. Uus lemppari lelu oli kongin vinkutennispallo <3 Zero teki seuraavaksi pentu-luoksetuloa. Nyt juoksee jo hyvin leluun kiinni "kii" käskyllä.
Tehtiin myös muutamia maahanmenoja. Olen kestoa nyt vähän lisännyt, mutta alkaa helposti heiluttelemaan peppua kunonniinjännääjasiistii ja mammakatokumäosaan :D 

Bobi teki vielä vuorollaan rallytokon kukkasia. Tulppaani sujuu ihan hyvin mutta valkovuokko on kauheeta katottavaa, siihen pitäis varmaan keksii joku käsky. Mulle tulee niin super kiire :D.
Testattiin vielä merkkiä pitkästä aikaa. Oli yllättävän hyvin muistissa, kiinnitty heti katseella siihen kun kysyin "missä merkki?"
Tehtiin niin kuin rallytokossa, eli seuraamisesta pysähdys kyltille, merkille lähetys ja sieltä koiralle kutsu seuraamaan. B oli aika etevä!

Karvakaverit kävi vielä pienellä rallattelulenkillä, niin kyllä nukutti seuraavana yönä :) Kiitos Daniela seurasta ja kuvista!<3


Zeron kaunis Lumo-sisko <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti